Witryny cukiernicze - TYPU PRODUKTU - Producent urządzeń chłodniczych dla handlu i gastronomii

Fundusze europejskie

Zobacz ofertę

Filtr produktów
  • Producent
  • Szerokość witryny cukierniczej
  • Głębokość witryny cukierniczej
  • Wysokość witryny cukierniczej
  • Wymiary ekspozycji: półka
  • Ekspozycja dolna
  • Rozstaw półek
  • Zasilanie
  • Zakres temperatur
  • Czynnik chłodniczy (HFC)
  • Moc znamionowa
  • Odszranianie
Urządzenia poekspozycyjne


WYPRZEDAŻ 
URZĄDZEŃ 
POEKSPOZYCYJNYCH

Szybki kontakt


Obsługa Klientów

+48 81 742 53 11

+48 81 742 53 12

+48 81 742 53 13

rapa@rapa.lublin.pl

Pn-Pt 7:45-15:45

Witryny cukiernicze

Chłodnicze witryny cukiernicze stanowią najlepsze rozwiązanie dla efektywnego eksponowania deserów i ciast w cukierniach, restauracjach lub kawiarniach. Nie przez przypadek chłodnicze witryny cukiernicze są zaliczane do oddzielnej klasy sprzętów chłodniczych, gdyż te wyjątkowe urządzenia pięknie eksponują towar jednocześnie zapewniając odpowiednie warunki niezbędne do przechowywania i zachowania świeżości wyrobów cukierniczych.

CHŁODNICZE - PROSTE I GIĘTE

Witryny cukiernicze chłodnicze - Dla zapewnienia prawidłowej pracy witryna cukiernicza chłodnicza powinna być ustawiona w miejscu zapewniającym dobrą cyrkulację powietrza, z dala od źródeł ciepła, nienasłonecznionym, niezapylonym (urządzenie nie jest pyłoszczelne) w temperaturze otoczenia od +16°C do +25°C. Zabrania się zasłaniania wlotu i wylotu powietrza do i z agregatu.

 

NEUTRALNE - PROSTE I GIĘTE

Witryny cukiernicze neutralne nieposiadające układu chłodzenia