Urządzenia RAPA dla branży hotelarskiej.

12 juin 2023

Hotel to nie tylko pokoje dla gości, ale całe rozbudowane zaplecze w postaci hotelowej kuchni, restauracji, kawiarni, baru, bufetu i rozmaitych punktów usługowych, które mają za zadanie zapewnić wysoki komfort pobytu w obiekcie. Ich profesjonalne wyposażenie w wysokiej klasy meble i urządzenia pozwala na świadczenie usług na najwyższym poziomie, co przekłada się na zadowolenie gości i popularność miejsca. Z tego powodu warto zainwestować w dobry sprzęt, bo ta inwestycja zwróci się z nawiązką. Poniżej przygotowaliśmy zestawy urządzeń i mebli RAPA, które wprowadzą Twój hotelowy biznes w inny wymiar!

 

Recepcja / hol
 

Hol i recepcja hotelu to przestrzeń reprezentacyjna, wizytówka całego obiektu. Warto, by poza pięknym, eleganckim wystrojem była wyposażona w sprzęty podnoszące komfort obsługi gości. Takim urządzeniem może być regał chłodniczy POS. Wygodnie umieścisz w nim napoje i drobne przekąski, po które chętnie sięgną klienci załatwiając formalności w recepcji.

 

 

 

Kwiaciarnia
 

Kwiaciarnia to dodatkowa usługa, która coraz częściej pojawia się w ofercie hotelowej. To bardzo praktyczne rozwiązanie, nie tylko dla gości hotelowych, ale także dla klientów zewnętrznych. Gotowe bukiety można pięknie wyeksponować w altanie chłodniczej na kwiaty. Urządzenie nie tylko zapewni im optymalne warunki przechowywania, ale także stanie się ciekawym, bardzo dekoracyjnym elementem aranżacji wnętrza

 

 

 

 

 

Kawiarnia
 

Kawiarnia w obrębie obiektu hotelowego to pomysł na stworzenie przestrzeni dla relaksu i mniej formalnych, również biznesowych, spotkań dla gości. Odpowiedni wystrój i wyposażenie, m.in w postaci profesjonalnych, eleganckich witryn cukierniczych czy przeszklonych szaf chłodniczych, zapewniających doskonałą ekspozycję atrakcyjnego asortymentu, sprawią, że chętnie będą tu zaglądać zarówno klienci hotelu, jak ludzie z zewnątrz.

 

 

 

 

 

Bar
 

Bar hotelowy to miejsce, które zwykle cieszy się dużą popularnością wśród gości. Dlatego powinien być urządzony w sposób nie tylko elegancki i komfortowy dla klientów, ale także wygodny pod kątem obsługi. Do podniesienia funkcjonalności z pewnością przyczynią się profesjonalne urządzenia chłodnicze w postaci przeszklonych szaf chłodniczych, chłodniczych i mroźniczych szaf magazynowych czy wytrzymałych stołów nierdzewnych, zlokalizowanych od strony obsługi.

 

 

 

 

 

 

Bufet
 

Bufet jest bardzo rozpowszechnioną i niezwykle wygodną formą serwowania posiłków, pozwalającą na sprawne obsłużenie dużej liczby osób jednocześnie. Wyposażenie tej przestrzeni w odpowiednio dobrane urządzenia, takie jak lady chłodnicze i grzewcze, szafy chłodnicze przeszklone witryny cukiernicze czy regały chłodnicze POS, znacznie podnosi komfort i jakość obsługi, a w konsekwencji zadowolenie gości.

 

 

 

 

 

 

Restauracja / kuchnia
 

Restauracja a la carte to podobnie jak bar, jedna z usług, z której najchętniej korzystają goście hotelowi. Kluczowe dla jej sprawnego funkcjonowania jest odpowiednie wyposażenie kuchni. Niezbędne będą tu z pewnością wysokiej klasy urządzenia chłodnicze i mroźnicze zapewniające odpowiednie warunki przechowywania produktom, z których przyrządzane są potrawy. Doskonale sprawdzą się także wytrzymałe, kwasoodporne stoły ze stali nierdzewnej.

 

 

 

 

 

Jeżeli chcesz poznać lepiej naszą ofertę skontaktuj się z nami telefonicznie za pomocą numeru 81 742 53 10 lub napisz na adres: rapa@rapa.lublin.pl. Chętnie udzielimy odpowiedzi na każde pytanie!


 

 

 

 

Vérifiez également